Recension av Betsafe

Betsafe.com, Hemsida för spelare och helt klart en hemsida som har allt. Vad du än vill spela på så kan du hitta det här. Jag tycker att det ärbra när man samlar allt på ett och samma ställe, så man inte behöver sätta in pengar på massa olika sidor, utan man håller sig till en.

Utseendemässigt så ser det ut som att Betsafe jobbar för den lite tuffare och hårdare stilen. Som kanske, utan att ge sig in jämnlikhetsdebatten, lockar fler killar än tjejer. Det är en väldigt snygg layout på sidan och dom har lyckats med både teckensnitt och färgval.

Som utbud har dom, som jag skrev innan, lyckats med att få med i princip allt. Jag kan inte komma på att jag saknar något på sidan. Detta kan ju diskuteras om man tycker att det ska finnas allt på en sida eller om man ska rikta in och specialisera sig på en sak.  Jag tycker personligen som sagt att allt ska finnas på samma ställe. I alla fall om det handlar om nätcasino, nätpoker eller livebetting.

Detta är verkligen en sida jag kan rekommendera för er som vill börja spela på nätet. Det jag har sett så ligger dom med bra i odds på matcher och annat också. Det är ju alltid ett plus om man ska spela på sport!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *