Planeringsmöte

Då var det dags att förbereda för en kommande konferens. Nu på hösten är det alltid högtryck när det gäller utbildning, det är dags att komma igång på allvar efter sommarledigheten och få något gjort innan julloven börjar. Många företag har budgeterat för utbildning och har ekonomi kvar att satsa på personalens vidareutbildning.

Härnäst planerar jag för en endagars konferens tillsammans med mina kollegor i IKT Strategi. Ett föreläsningstillfälle som fokuserar på kommunikation och integration i sociala medier. Med temat: Hur skriver man professionella webbtexter – publicera och bli läst. Vi kommer att arbeta i en workshop och träna på att skriva kärnkraftiga budskap. Fokus kommer ligga på att se  utvecklingsmöjligheterna av respektive webbplats och följa upp med statistik och målformulering.

Under det första utbildningstillfället kommer vi att befinna oss i Holviks lokaler i Borås. Moderna lokaler som ligger centralt i Borås. (Det går inte att inte bli kreativ i de lokalerna).  Under det andra utbildningstillfället kommer vi att befinna oss i en konferensanläggning i Skövde. Det är att föredra att anordna konferenser i en konferensanläggning, så slipper man tänka på att boka lokaler, konferensutrustning och mat. Det är så skönt när allt man behöver finns på plats och jag kan fokusera på utbildningen.

Materialet från utbildningen kan komma att publiceras på bloggen inom kort. Håll utkik!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *