Är det fler än jag som inte kan sova?

Är det fler än jag som inte kan sova? Idag har jag gjort något som jag aldrig brukar göra. Jag gick upp och gjorde mig en macka. Blanda citron och honung sägs vara dundermedicin mot baksmälla. Men tyvärr har jag inga citroner hemma.

Jag har ont i magen och väldigt ont i huvudet. Vi var ute igår på afterwork, skulle inte vara ute så länge var det tänkt och kom hem vid elva med fem glas vin i kroppen. Problemet är bara att jag inte tål vin. Tycker faktiskt att jag inte tål alkohol överhuvudtaget längre. Funderar på att inte dricka mer. (Så brukar de låta dagen efter).

Om det är något jag gillar så är det att må bra. Det är något som jag tycker man alltid ska sträva efter. Så vem vill må dåligt ”dagen efter”. Är det verkligen värt att sitta här och skaka, ha dånande huvudvärk och vara hängig och trött. Jaja, det går ju över om några timmar. Men är verkligen de där timmarna igår viktigare än timmarna idag?

Nyligen när jag gick ut med ett sällskap kom de inte ihåg de planer vi bestämt dagen efter. Det var en besvikelse.

Jag bestämde mig för ett tag sedan att inte dricka sådant jag inte tycker om iaf. Så ett tips till alla. Bjud aldrig någon på alkohol eller godis. Låt folk få köpa det onyttiga de vill ha själva. Bjud på mindre onyttigt som nötter bjud på en macka, snittar när du får besök hem istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *