Nu kan du köpa receptboken i internethandel

Vi är idag glad över att kunna presentera att honungsboken nu finns i internethandel. Bokus har valt att ta in ”59 goda och enkla honungsrecept”. Du kan köpa boken här.

Läs mer

Fantasybokhandel

Läser ni fantasy? Idag hittade jag en ny rolig online butik som specialicerar sig på att sälja nya och begagnade fantasyböcker. Kul nisch! Tyvärr läser jag inte så mycket fantasyböcker men det kanske är ett område jag borde utforska eftersom jag gillar fantasyfilmer. Har ni några boktips? Se fantasybokhandeln online.

Läs mer

Låna boken går också

Oj har jag sökt högskolekurser i Uppsala och Umeå ? tänkte jag när jag såg posten imorse.

Nej just det, det är bara en bekräftelse på att honungsboken ”59 goda och enkla recept” finns att låna på Sveriges universitetsbibliotek.

Tips recept nr 12 Kycklingwok med nudlar till hungrig student.

20130530-181548.jpg

Läs mer

Nu kommer den, nej nu, nu, NU!

Nu kommer den, nej nu, nu, NU! Säger som Fredrik Backman.. det blir aldrig riktigt som man tänkt sig. Men nu är den i alla fall här! Nu finns världens bästa honungsbok, eller ja Sveriges bästa.. eller i alla fall min bästa honungsbok. Hoppas du gilla rden också. Finns till onlineförsäljning här. Först – får en signerad! ;)

bok

Läs mer

Ny sida om återförsäljare

Idag kommer en ny sida upp på hemsidan där jag presenterar var du kan köpa mina böcker. Dessutom tipsa jag också om några andra bra tjänster för er som funderar på att ge ut er bok.

Läs mer

Uppförsbacke av inspiration

Idag var hunden här på besök, det slutade med att min dator nu är i spillror. :S. Två tangenter lyckades han ta bort, å inte kan jag laga dem heller. Kanske är det undermedvetet att jag måste göra mig av med skrothögen och köpa ny dator. Men jag har trivs bra med min kära vän länge. Windows 8 är inte heller min favorit. Tänk så bra det var innan Vista.

Idag är det för fint väder för att sitta inne med datorn. Skrivarlusten har varit låg under höstens mörker och den långa låånga vintern. Men nu börjar tankarna på nya berättelser ta fart.  Kommer investera i ny utrustning för att redigera film. Samt ta lite nya kort.

Läs mer

Inspiration och arbetsro

Det var en person som sa till mig att hon alltid brukade öppna fönstret när hon skulle skriva. Så det brukar jag också göra, öppna fönstret och höra vinden, kanske någon som går förbi och höra fågelkvitter. Nu i vintertid blir det dock för kallt för att ha öppet fönstret. Ibland har jag på radion men den stör mig när jag arbetar. Så jag har börjat med att tända ett ljus istället. En närvarande låga. När jag tappar fokus eller söker inspiration så är ljuset som en påminnelse.

Något som jag också försöker arbeta mycket med är att sitta bekvämt och bra. Ergonomi är viktigt. Dessutom är rätt riktat ljus bra för ögonen. Något jag slarvar lite med. Jag har en bordslampa och en fönsterlampa och en taklampa. Men jag skulle behöva bättre ljus i min arbetshörna...

Läs mer

Omnämnd i radio Skaraborg

I samband med att radio Skaraborg besöker det nya biblioteket i Lidköping, diskuteras litteratur och författare. Pia Schoultz som illustrerat bilderna till Linda Schoultz bok omnämndes. Boken Sagan om den onda lilla prinsen innehåller en avbildning av Läckö Slott i Lidköping. Boken skickades som doppresent till prinsessan Estelle.

Läs mer

2013- underbart år för skrivprocessen

Det finns så många böcker i mitt huvud som väntar på att bli skrivna. Jag trodde inte när det nya året 2012 kom att jag skulle publicera min första bok. Jag trodde inte att min bok skulle finnas bland de största biblioteken i Sverige, jag trodde det var ljusår kvar till att bli publicerad författare.

En dröm till som jag förverkligat. Vilka drömmar har ni förverkligat?

Jag hade önskat komma ut med en bok till nu i höst, dock har den blivit försenad av förlaget. Det har blivit korvstoppning av alla författare som fått tummen ur och äntligen skickat in sitt material. Ja ni vet, denna kår som går på knäna och försöker skriva samtidigt som de har heltidsjobb, familjeliv och är ”mitt-i-karriären”...

Läs mer

15 kr per såld bok går till Musikhjälpens insamling

Just nu skänker jag 15 kr per såld bok till musikhjälpens arbete för en bättre framtid för jordens barn. Varje dag dör 2000 barn på grund av smutsigt vatten, brist på toaletter och dålig kunskap om hygien. Det är mer än ett barn i minuten. Musikhjälpens insamling 2012 går till kampen för att barn i slummen ska få tillgång till rent vatten. Tillsammans kan vi göra skillnad.

Alla böcker som säljs under insamlingsvecka 10-16 december här på hemsidan, går 15 kr per såld bok till insamlingen. Ge bort en julklapp som skänker både ditt barn och ett barn i fattigdom glädje. Du hittar boken här.

Läs mer