2013- underbart år för skrivprocessen

Det finns så många böcker i mitt huvud som väntar på att bli skrivna. Jag trodde inte när det nya året 2012 kom att jag skulle publicera min första bok. Jag trodde inte att min bok skulle finnas bland de största biblioteken i Sverige, jag trodde det var ljusår kvar till att bli publicerad författare.

En dröm till som jag förverkligat. Vilka drömmar har ni förverkligat?

Jag hade önskat komma ut med en bok till nu i höst, dock har den blivit försenad av förlaget. Det har blivit korvstoppning av alla författare som fått tummen ur och äntligen skickat in sitt material. Ja ni vet, denna kår som går på knäna och försöker skriva samtidigt som de har heltidsjobb, familjeliv och är ”mitt-i-karriären”. Nästa år utkommer i alla fall en receptbok jag jobbat på i ungefär 2 år, från idé till produktion. Utan att Malin en dag satte sig och skissa på de sju första sidorna och Pia faktisk lagade recepten, så hade jag aldrig fått tummen ur att leta förlag, sponsorer och layout. Samarbete betyder mycket. Tro och vilja är lika med handling.

2013 kommer bli ett underbart producerat år. Minst två e-böcker i en nygammal genre nämligen läromedel eller ska jag kalla det facklitteratur? Lite osäker på begreppen. Två korta E-böcker i två ämnen som ligger nära om hjärtat nämligen marknadsföring och projektledning lovas publiceras.

Någon vuxenroman eller deckare kommer inte ges ut. Däremot har jag två barnböcker som väntar på att få komma till tryckeriet. Vi har femåringa Lea som får ta med sin kanin till dagis för första gången. Dessutom har vi blyga myran Einstein som vill rädda världen för att visa prov på sin manlighet. Kommer dessa böcker få liv 2013? Jag hoppas ni blir lika kära i dem som jag är. En hög ambition men det gillar jag.

Just nu är jag också sugen på att skriva en bloggbok. Kanske en tipsbok på att sporra dig ur vinterdepression eller boosta ditt självförtroende! Finns det något svart hål i litteraturen att fylla?

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>