Uppförsbacke av inspiration

Idag var hunden här på besök, det slutade med att min dator nu är i spillror. :S. Två tangenter lyckades han ta bort, å inte kan jag laga dem heller. Kanske är det undermedvetet att jag måste göra mig av med skrothögen och köpa ny dator. Men jag har trivs bra med min kära vän länge. Windows 8 är inte heller min favorit. Tänk så bra det var innan Vista.

Idag är det för fint väder för att sitta inne med datorn. Skrivarlusten har varit låg under höstens mörker och den långa låånga vintern. Men nu börjar tankarna på nya berättelser ta fart.  Kommer investera i ny utrustning för att redigera film. Samt ta lite nya kort.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>