Budget och årsekonomi

Snart är det nyår och då är det dags för nya nyårslöften. Mitt löfte förra året var att öka i inkomster, vilket jag faktiskt att uppnått.

Detta år är det dags att ta ett heltag om ekonomin och bli ekonomisk oberoende i framtiden. Hehe. Skämt och sido, så har jag använt mig av Google sheets egna mallar om månadsbudget och årsbudget, och själv börjat reflektera om min egen ekonomi och var pengarna faktiskt tar vägen.

5 tips på att spara pengar

  • Se över dina försäkringar, dubbla via facket? Eller mer kostnadseffektiva någon annanstans.
  • Se över dina bankkort, tar de ut kostnad varje år.
  • Gå, cykla mer till jobbet. Andra alternativ än dyr bil.
  • Lunchlåda några dagar i veckan i alla fall?
  • Storhandla

Jag ska öka min inkomster genom att börja sälja bilder! Jag har så många bilder tagna som jag ska lägga upp på Community för att se om de kan sälja åt mig. Så spännande att se om det kan ge klirr i kassan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *