Drömmen om att bli frisör

Redan när jag var 15 år funderade jag på att bli frisör. Dock valde jag inte ens att besöka frisörskolan, det verkade då främmande att studera på annan ort. Nu nästan 15 år senare funderar jag fortfarande på att bli frisör. Gud vad roligt det vore.

Vilka hårmärken gillar ni?

Som hårfantast har jag testat de flesta. Nu försöker jag bli blond, därav har jag börjat med att använda silverschamponering som motverkar gula nyanser. Men när ni läser detta så har jag säkert bytt hårfärg igen.

Om jag någonsin bestämmer mig för att starta en frisörsalong, då kommer jag satsa på att sälja bland annat Bed Head, Joico och L’Oréal. Men det skulle också vara kul att ha renodlat miljömärkta märken. Ge mig gärna tips på hårmärken ni gillar och varför.

En sida som utmärker sig är Nicebeuty, de marknadsför sig som Sveriges nya mode och skönhetsbutik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *