Funderat på att bli spådd?

Har du någon gång funderat på att bli spådd? Jag brukar slänga ett extra öga på annonserna i tidningar såsom Amelia, de har alltid annonser där det står ”Ring och bli spådd för 18,90KR / minuten. Men samtidigt är jag skeptiskt, ska man bli spådd så ska man väl gå till någon? Det funkar väl inte över telefon?

Jag tror på medium. Emellanåt ser jag på programmet ” Livet på andra sidan”. Ett program som handlar om att människor har problem med andrar i sitt hem. Att tro är också att ta ställning för frågan ”Vad händer efter döden?”. Dör vi bara, blir jord? Eller lever vår själ vidare? Eller går vår själ vidare? Det är för många en jobbig fråga att ta till sig. Svårt att greppa och tro på. I ärlighetens namn vet jag inte vad jag tror på. Däremot tror jag på medium.

Olika sätt att bli spådd på
Men jag är väldigt skeptiskt till att bli spådd i hand eller via tarotkort. Jag har vänner som gått på healing, vilket också är ett slags möte med det okända eller kanske ”kända”. För många som går på healing vill kontakta sina nära och kära som gått bort.

Tarot
Tarot är ett annat sätt att bli spådd på. Jag vet att det på 90-talet var väldigt populärt att köpa tarotkort och spå varandra på rasterna i skolan. När jag själv blandar tarotleken, så tror jag inte det minsta på det som dyker upp. Såg en tjej som fick en gå till en spågumma på hennes möhippa. Det tyckte jag var lite festligt. Men samtidigt.. tänk om hon sagt något konstigt så man skulle ha tvivlat på att gifta sig. Riskabelt. haha. Läs mer om Tarot

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *