Hålla koll på kalorier

En kompis kunde knappt äta min födelsedagstårta för att kaloriintaget blivit för stort den dagen. Middagen som bestod av tacos räknades också som en kaloribomb. Själv så har jag aldrig räknat kalorier, ärlig så får jag huvudvärk bara att tänka på att räkna kalorier. Personligen tycker jag att dricka och godis är mina svagheter. Samt att inte äta regelbundet. Men inte är väl tacos en kaloribomb? Att bo på flera ställen skapar dåliga matvanor i mitt fall och då är det lätt att köpa en pizza eller en hamburgare på vägen. Men jag tror inte det är så farligt? Det är i alla fall tråkigt att slänga mat.

Vad är bra mat? Ekologisk mat måste ju vara bra. För mycket kolhydrater är dåligt. Häromdagen handlade jag en kycklingsallad istället för pizza och har efter det fått ligga spysjuk i två dagar. Tydligen ska man se upp med sallad under augustimånad. Själv trodde jag att det var högsäsong och därför borde man passa på att köpa sallad?

Av någon anledning har jag massa ärtor i mitt skafferi och kyl, nu ska jag ta och slänga alla inklusive all äcklig pasta. Har ni bra matvanor? Eller är det, det att man har dåliga träningsvanor?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *