Romantisk bild av yrket tågkonduktör

Världens bästa yrke? Tågkonduktör? Jag tror nog att jag skulle tycka det. Iaf om man slapp arbeta kvällar och nätter. Att arbeta med fulla personer är inte lätt oavsett bransch med bristande omdömesförmåga och högljudda tongångar. Men att titta biljetter, träffa nya människor och informera om vägförhållanden låter toppen.

Visst krånglar kommunikationerna ibland av våta löv, älg på spåret, snökaos etc. Men sj:s kundtjänst har jag bara bra erfarenhet av. De löser allt ( trots utförsäljningar av spårbanor och olika prissystem).

På biljettpriset upptäckte jag första skillnaden med att fylla 26. Helt plötsligt blev jag vuxen i SJs biljettsystem.

20120917-123353.jpg

Måste också påpeka att Skövde Centralstationen blivit mycket fint efter renoveringen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *