Vad är en framgångsrik hemsida?

Vid sidan av mina studier har jag sedan 2004 arbetat med webbdesign och hjälpt små och stora organisationer att bygga upp färgstarka webbplatser. Hemligheten till en väl besökt hemsida är användarvänlig layout och målgruppsanpassning. Detta betyder kort och gott att en hemsida ska vara lätt att hitta på och vara anpassad till de tänkta besökarna. Att jobba med kontaktskapande är lika viktigt på nätet som i verkliga livet. Ibland kan hemsidor vara din besökare / kunds första intryck, se till att det blir ett bra!

Under de senaste åren har mitt intresse gått mer till att arbeta med marknadsfaring och framförallt marknadsföringsstrategi på nätet. Jag ser till att hålla mig ajour i utvecklingen, genom självstudier och kurser. Just nu intresserar jag mig för hur man skriver texter för sale på webben och ökar trafiken till din sida.  Tillsammans med detta driver jag ett bloggnätverk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *